La Gala de Presentació marca l’inici de les Festes de la Puríssima 2019

Divendres a la nit, al Teatre de la Banda Primitiva es va celebrar la gala de Presentació de la Majoralia 2019 de les Festes de la Puríssima. Amb este acte comencen oficialment les festes, que portaran alegria i activitats tota la setmana al barri del Raval. Unes festes marcades pel bicentenari del Clarin, i per les actuacions de l’orquestra Montecarlo i com no, pels actes religiosos i populars.

Estes són les fotos de la vetlada i dels diferents festers que anaren desfilant pels carrers de Llíria, fins a arribar a la porta del teatre, on autoritats i públic esperaven per rebre a este grup de Festers encapçalat per Patricia Calvo i Germán Izquierdo.

Ja dins del Teatre Noel Rodilla i Aitana Casadevall varen presentar a la Majoralia, en un any molt especial que se celebra el bicentenari del Clarin. Tot en un marc incomparable que lluïa en tota la seua esplendor.

Este dissabte continuaran els actes amb la nit del Remember de José Coll al Pati de Sant Francesc.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here