Ca La Mare de Déu, després de quasi un segle, torna a ser «Església»

Diumenge es va celebrar una missa molt especial, i és que després de quasi un segle sense celebrar-se eucaristies i després d’un procés de restauració minuciós, diumenge es va celebrar per fi, una eucarística a l’església de ca la Mare de déu.

Ha estat al llarg de molts anys, com un magatzem d’andes i objectes sagrat, però ahir va tornar a ser després de quasi un segle, una església. «S’ha restaurat tota la part inferior del temple i les capelles laterals, on s’han instal·lat quatre icones que recorden moments de la vida de la Mare de déu. També a l’altar s’ha instal·lat una pintura de la coronació de la Mare de Déu» ens conten els encarregats.

 

Perquè tots puguem vore esta meravella restaurada d’estil barroc, que es va construir a Llíria al segle XVIII, el dimecres 15 d’agost a la vesprada, (vespra de la Mare de Déu d’Agost) el temple estarà obert per a què el puguem visitar.

Dimecres a la nit, a les 22.30 tindrà lloc la baixada de la Mare de Déu a la parròquia, amb gent vestida de personatges bíblics i apòstols tal com ja es va fer l’any passat, que representaran diferents moments de la vida de la Mare de déu.

Al llarg de la setmana cada nit, s’està celebrant la novena de la MdD a l’Assumpció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here