Presó provisional per abusar de la seua filla biològica de 8 anys i de les dos filles de la parella

La Guàrdia Civil va arrestar el passat dimarts a un home de 37 anys i nacionalitat espanyola per, presumptament, abusar sexualment de forma continuada de la seua filla biològica de 8 anys, així com de les dos filles de la parella de 13 i 17 anys en un xalet disseminat del Camp de Túria (la Guàrdia Civil no dóna ni la població ni més dades per protegir a les menors).

Va ser ahir, dissabte quan el jutjat numero sis de Llíria va decidir l’ingrés en presó provisional d’este home. També es va interrogar a la parella de l’acusat, per consentir i no denunciar a l’home, malgrat que el jutjat l’ha deixat en llibertat provisional per no ser part de les agressions, encara que serà jutjada per omissió de delicte.

Els fets, segons es va manifestar el jutjat, no és «puntual», sinó que l’home feia anys que abusava sexualment de les filles de la parella, així com de la filla biològica. Dels abusos i tocaments va passar a agressions sexuals amb penetració, segons varen relatar les víctimes al jutjat de Llíria. La mare, presumptament, era coneixedora dels abusos de l’home i no va fer res per impedir-ho. Ara les menors estan ja sota la protecció de la Generalitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here