El CIEM la Unió busca un professor de secundària de valencià

El Centre d’ensenyament la Unió Musical busca un professor de valencià de secundària per donar classes al seu centre el curs que ve. Aixi ho han manifestat des del centre que obrirà la setmana que ve un període d’inscripcions: «Els/les interessats/des a participar en el procés de selecció haureu de presentar els vostres currículums del 12 al 26 d’agost ambdós inclosos per registre d’entrada en les oficines del col·legi de 9 a 14 hores».

Els requisits per presentar-se a l’oferta de treball docent és la seguent:

REQUISITS:

  1. LLICENCIAT O LLICENCIADA EN FILOLOGIA CATALANA O EQUIVALENT
  2. MÀSTER FORMACIÓ DEL PROFESSORAT
  3. CERTIFICAT DE CAPACITACIÓ EN VALENCIÀ
  4. CERTIFICAT B2 D’ANGLÈS

 

A VALORAR: 

  • CONEIXIMENTS D’INFORMÀTICA
  • CAPACITACIÓ EN ANGLÈS
  • I ALTRES ASPÈCTES DEL CURRÍCULUM
El Consell aprova el conveni amb la Unió Musical de Llíria per a finançar l’ensenyament de música integrat amb l’Educació Primària

 

A més, la setmana passada el Ple del Consell ha aprovat el conveni amb l’entitat privada Unió Musical de Llíria per al finançament parcial de l’ensenyament elemental de música de manera integrada amb els ensenyaments d’Educació Primària cursats per l’alumnat del centre.

Cultura aportarà un màxim de 150.000 euros de l’exercici pressupostari de 2019. El conveni se subscriu per a l’any 2019 i inicia la seua eficàcia des de l’1 de gener de 2019. La finalitat d’aquest conveni és establir la contribució de la Generalitat al finançament de les despeses de personal docent del centre integrat Unió Musical de Llíria, generades per a impartir l’ensenyament elemental de música de manera integrada i simultània amb els ensenyaments d’Educació Primària de l’alumnat.

La Unió Musical de Llíria impartirà de manera integrada els ensenyaments elementals de música en els cursos de tercer a sisé d’Educació Primària, i farà en els ensenyaments d’Educació Primària les adaptacions d’horaris curriculars necessàries a l’alumnat per tal que puguen cursar els dos tipus d’ensenyaments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here