La Policia Local de Llíria evita el suïcidi d’una jove de 21 anys

Un amic de la víctima va donar la veu d’alarma a l’112

La Policia Local de Llíria ha evitat el suïcidi d’una jove (C.M.) de Llíria de 21 anys, a la zona del Pich de la localitat.

Va ser un amic de la víctima, que es trobava malalta, qui va alerta al l’112 després de no poder localitzar-la. Després de rebre l’avís, la Policia Local es va personar al domicili de la jove, al barri del Pich, però no va poder accedir a l’interior de l’habitatge, com que no van poder obrir la porta.

Davant esta situació, va ser necessària la presència dels bombers, qui van accedir al domicili tallant tres dels barrots de la reixa d’entrada. La Policia Local va trobar la víctima al dormitori, amb talls a la monyica esquerra i al coll. El funcionariat va taponar les ferides fins que va l’equip del Samur, qui va atendre la jove, que ara es troba en bon estat de salut.

La ràpida actuació de la policia va aconseguir que allò que podria haver acabat en tragèdia, sols haja sigut un esglai.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here