5 tapes per no perdre’t res a la Fira «A mos Redó»

Més d’una quinzena d’establiments participen en la 20a edició de la Fira «A Mos Redó», estarà obert cada dia des de les 19.00 hores, des de dijous fins al pròxim diumenge. Estes són algunes de les novetats que podràs trobar i que més varen agradar o sorprendre el públic assistent el dijous dia de la Inauguració.

«Saquitos de mariscos»

L’expositor del mercat, és un dels més grans que s’han instal·lat a la Fira. Allí a més de fruites, olives i salazones, es pot trobar productes i tapes de la pescateria. En concret, enguany ha creat una tapa que ha fet les delícies de tot el públic que ha assistit a la Fira: Saquets de Marisc. Una pasta filo que envolta marisc i verduretes cuinades, amb un toc picant. Imperdible.

Entrepans de «llomello a la Jarreta»

La Carnisseria Ca Mari, va sorprendre l’any passat amb les pitureltes de sobrassada i pasta de botifarra, que també han estat un èxit enguany. Però enguany s’han superat i han creat una tapa molt lliriana;: Un entrepà de llomello a la Jarreta, quatre formatges i ceba caramel·litzada. Una fusió de sabors del municipi amb un toc d’alta cuina.

Cecina amb parmesà i oli d’oliva

Com sempre a la xarcuteria de Ca Guito apareixen els embotits i pernils de bona qualitat. Enguany a més dels dos talladors de pernil, es pot trobar una tapa que ha gaudit del suport del públic, que dijous dia de la inauguració va acabar quasi amb les seues reserves. Es tracta d’un pinxo de pa de forns del municipi, amb oli de bona qualitat i una talladeta de cecina, parmesana i tomateta xerri. Tot un plaer de sabors.

Gelat de sambarot

La Xixonenca de Llíria com cada any ens prepara una delicatessen amb gelats salts. Enguany l’estrella és el gelat de sambarot, un producte estrella de la gastronomia edetana, que José Francisco Mira, el mestre gelater de Llíria, ha creat per l’ocasió. A més també tenen còctels gelats com Pinya colada o «Sant Francisco».

Còctels i Vins

Com a la Fira A Mos Redó, no només es menja, sinó que també es beu, podem trobar els expositors ja tradicionals de Vegamar, Ca Tino i els dos Pubs del Municipi: La Gruta i el Gobblins que han preparat per a l’ocasió diferents  Còctels com Mojitos tradicionals o de Mango, així com «Las setas» que és un combinat especial que han creat des del Gobblins amb maduixa.

I per si tot açò no és prou, pollastres, pizzes i els festers de Sant Vicent i els del Remei amb els productes de Ca Susi, acaben l’oferta gastronòmica i festiva d’esta Fira que enguany compleix 20 anys per potenciar els productes edetans.

No obstant això, degusta, tria, prova i ja ens contaràs quina tapa t’ha agradat més esta Fira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here