El CEIP Sant Miquel i Sant Vicent, milloren les instal·lacions en estiu

El Govern de l’Almodí pretén fer una important aposta per la millora dels centres educatius en esta legislatura. En total, hi ha prevista una inversió de prop de 17 milions d’euros, entre reformes i actuacions en els actuals centres públics i la construcció del nou IES Camp de Túria i col·legi públic núm. 3.

El CEIP Sant Miquel està dins el Pla Edificant, on es farà una remodelació total de la seua cuina i dels banys del centre, amb una dotació econòmica de 232.882 euros. Este obres està previst que estiguen enllestides abans de l’inici del curs.

El projecte contempla la renovació i ampliació de la cuina per adequar-se al servici de menjador que presta. A més, abordarà la reforma integral dels banys de l’entorn del menjador, situats en la planta baixa, que són també els que s’utilitzen a l’hora de l’esplai i, també, els corresponents a les unitats del 2n i 3r cicle de Primària i a la zona de tutories. Així com la substitució de les aules prefabricades obsoletes del col·legi per unes aules modulars més modernes i funcionals. En una d’elles s’ubicarà una de les noves unitats de 0-2 anys que tindrà la ciutat de Llíria.

Per altra banda, el CEIP Sant Vicent, està en procés de tramitació de l’expedient de reforma i adaptació del col·legi, on es van a construir 2 noves aules de 2-3 anys, una sala multiusos, es remodelaran els banys, finestres i una dotació d’una nova passarel·la i escala d’emergència.

Per este motiu, tant l’alcalde Manolo Civera com el nou regidor d’Infraestructures Educatives de l’Ajuntament de Llíria, Paco García, han realitzat una ronda de visites als diferents centres educatius públics de la localitat que ja han posat en marxa les obres del Pla Edificant i d’eliminació d’aules prefabricades obsoletes. L’alcalde Manolo Civera va voler aprofitar la seua visita al centre per agrair a la Conselleria d’Educació “les inversions que té previst fer a Llíria, perquè junt amb la Generalitat, el compromís d’este equip de Govern és promoure, per fi, les infraestructures que necessita la nostra comunitat educativa”. 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here