Torna el LLUM Festival: Músiques del món i un cartell ple de bandes femenines

Torna el LLUM Festival en la segona edició de Llíria Universal Music que se celebra a la vila vella de Llíria els dies 2,3 i 4 d’agost, i on es destaquen músiques ètniques de totes parts del món. Esta segona edició destaca per tenir un cartell femení «Special women«, on les protagonistes seran formacions musicals integrades per dones com les bandes: Chicas de la HabanaLas Hijas de la CumbiaMaruja Limón, Takones Rumberos Social Club, Balkan Paradise Orchestra i Skankin‘ Sisters.

Un esdeveniment musical que vol destacar el seu compromís social quant a la integració multicultural i la igualtat de gènere. Els concerts estan programats a la plaça del trinquet de la Vila Vella de Llíria, per posar en valor esta part medieval de la ciutat. Els concerts estan programats a les 23 hores i l’entrada és gratuïta.

El Divendres 2 d’agost les protagonistes són Chicas de la Habana (Afro-cuban) que combinen ritmes tradicionals llatins com el son, la guajira, el chachachá, el guaguancó, la rumba, el Bolero, la cúmbia o la salsa amb ritmes més actuals com el funk, el rap o el hip-hop. El duo de discjòqueis valencianes Las Hijas de la Cumbia tancaran l’actuació de divendres.
Dissabte 3 d’agost, el grup Maruja Limón amb la seua música urbana barcelonina d’arrel flamenca i en clau de rumba catalana. Tancaran la nit, el col·lectiu valencià de dones discjòqueis Takones Rumberos Social Club.
Diumenge 4 d’agostBalkan Paradise Orchestra, música en clau balcànica integrada per onze instrumentistes a l’escenari. Tancaran el festival les valencianes Skankin‘ Sisters, un trio vocal femení apassionat pels ritmes jamaicans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here