El Programa «Escola de Família» s’amplia a tot l’estiu en el Sant Vicent

 

El programa Escola de Famílies, a més de cobrir les necessitats nutricionals dels menors en risc d’exclusió, treballa amb les famílies altres aspectes com la gestió del temps d’oci en comú o les relacions familiars. Igualment, s’oferix un taller de cuina saludable que afavorisca una compra responsable i una alimentació sana, ja que això també contribueix a previndre malalties.

El director general d’Inclusió Social, Enric Juan, s’ha reunit hui a Llíria amb l’alcalde Manolo Civera, el primer tinent d’alcalde Joanma Miguel, i la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. L’objectiu d’esta visita ha sigut presentar al responsable autonòmic, entre altres assumptes, el programa Escola de Famílies que desenvolupa l’Ajuntament edetà.

De fet, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives està interessada a exportar a altres localitats del Comunitat Valenciana este model que es va posar en marxa a Llíria el passat estiu de forma experimental i ara s’ha implementat per als mesos de juliol i agost.

En este sentit, les autoritats municipals han traslladat al director general la necessitat de poder desenvolupar durant tot l’any este tipus de programes dirigits a la protecció de la infància i l’adolescència. Al mateix temps, han incidit en la importància de “potenciar els recursos destinats als centres de dia de menors perquè es puguen dotar d’estes iniciatives i resulten més efectives”, ha explicat la regidora Vallivana Murgui.

D’altra banda, en la reunió celebrada s’ha valorat l’aplicació a Llíria de la Renda Valenciana d’Inclusió que es va posar en marxa l’any passat i la necessitats d’itineraris laborals que complementen este programa.

 

Després de la trobada a Ca la Vila, el director general d’Inclusió Social, Enric Juan, ha pogut vore in situ el programa Escola de Famílies que s’està realitzant al col·legi Sant Vicent. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here