Ferran Pina deixa l’Ajuntament de Llíria i serà el nou cap de premsa de la Conselleria de Sanitat

El número cinc de les llistes del Partit socialista a l’Ajuntament de Llíria i exregidor de comerç i hisenda de la passada legislatura Ferran Pina, deixa el seu càrrec al consistori edetà. A partir d’ara serà cap de premsa de la Conselleria de Sanitat que dirigeix Ana Barceló, on substituirà a Esther Segura.

Ferran va fer el discurs d’investidura com a Portaveu del grup Municipal Socialista el passat 15 de juny al Ple de l’Ajuntament, i esta legislatura havia estat designat com a nou responsable de regidories de Contractació, Serveis Jurídics, Recursos Humans, Policia i Protecció Civil.

Un càrrec que abandona ara per motius professionals, a l’haver estat proposat com a cap de premsa de la Conselleria de sanitat. Un anunci que s’ha fet este matí des de la mateixa conselleria i que ha avançat Valenciaplaza.com.

Ferran Pina va ser presentador esportiu a Canal 9. Després del seu tancament va ser part de les llistes socialistes a l’Ajuntament de Llíria. Ara un nou compromís professional a València farà que deixe definitivament la política activa a Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here