Llíria es talla «la coleta» contra el càncer

Les perruqueries de Llíria que estan associades a la Federació de Comerç han començat una campanya solidària de donació de cabell, on col·laboraren amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Una iniciativa en la qual poden participar totes les xiquetes i joves que han decidit «cortarse la coleta» i donar el seu cabell per fer perruques per a pacients de càncer.
La Federació de comerç pagarà la sessió de perruqueria a totes les veïnes que vulguen participar. L’única condició és tenir uns 25 centímetres de llargària del cabell. Una campanya que ja ha començat i que estarà en marxa fins al 31 de desembre d’enguany en 7 perruqueries de Llíria que hi participen.
En la Comunitat Valenciana són unes 70 perruqueries que ja col·laboren amb esta iniciativa que  porta més de 700 «coletes» tallades. Cal pensar que una perruca pot costar sobre 1500 euros i que per fer una, fan falta almenys 3 «coletes».

Estos cabells s’envien a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, així com l’ONG Mechones Solidarios qui s’encarrega del procés i entregar la perruca confeccionada a malalts que han patit la caiguda del monyo.

Una campanya que s’està desenvolupant en altres indrets d’Espanya. Ara Llíria es suma a esta iniciativa solidària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here