Manolo Civera: «Vaig a estudiar si posar una querella a Mazzolari. És mentira que siga avant el centre de menors»

La portaveu del PP a Llíria, Reme Mazzolari ha afirmat que «l’expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant. I ha acusat l’alcalde socialista Manolo Civera de «mentir una vegada més».

Poc després de publicar la nota de premsa dels populars a La Veu de Llíria, l’alcalde de Llíria es posava en comunicació amb este diari, per aclarir la seua postura i negar les declaracions dels populars: «No hi ha adjudicació de l’obra del centre de menors. Per tant no es pot materialitzar la suspensió cautelar de l’obra, perquè no hi ha cap adjudicació» ha declarat Civera sobre les afirmacions populars.

Segons ha explicat, en passar les eleccions es va posar en contacte amb l’empresa que havia guanyat fer l’obra, per comunicar-li formalment que es tancava l’adjudicació i per tant, la relació amb l’empresa: «Al no tenir finançament no es faria el projecte del centre de menors i li vaig avisar que anàvem a tancar l’expedient administratiu. Després ho vaig presentar a la Sala del Contenciós per posar en coneixement este acte administratiu. Això és tot, no és de veres el que ha dit Mazzolari. Està obsesionada» ha manifestat l’alcalde.

Civera també ha assenyalat que estudia si passar a l’àmbit judicial, i posar una querella per infàmia «La seua nota de premsa apareguda a la Veu de Llíria és una verdadera infàmia. Li ho he passat al meu advocat i ho anem a estudiar. No es pot estar tot el temps aguantant tantes mentides com les que diu Mazzolari» ha lamentat Civera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here