Reme Mazzolari: «L’expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant»

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, Reme Mazzolari, ha advertit este dilluns que l’alcalde socialista Manolo Civera “ens ha enganyat una vegada més” perquè l’expedient del centre de recepció de menors de Llíria seguix avant. 

Segons Mazzolari “una vegada passades les eleccions, Civera va ordenar els advocats de l’Ajuntament de Llíria formular oposició a la mesura cautelar sol·licitada pel PP per a frenar la convocatòria de procediment obert per a contractar les obres de rehabilitació de l’edifici d’El Prat, on està previst ubicar el centre de recepció de menors de Llíria”.

Mazzolari ha criticat  que “Civera ha mentit descaradament a tota la ciutadania, ja que després assegurar en els mitjans de comunicació en campanya electoral que donava carpetada a l’expedient del centre de menors, coneixem que del que s’ha dit no hi ha res de veritat perquè en els jutjats ha fet tot al contrari”.

El PP formalitzarà la demanda 

Mazzolari ha anunciat que “el PP formalitzarà la demanda en contra de l’adjudicació d’esta obra plena d’irregularitats”. De la mateixa manera, ha afirmat que “els populars, coherents, anem a seguir treballant per a parar este despropòsit

A més, la portaveu popular s’ha preguntat “si Compromís-MOVE compartix la postura del seu soci de Govern en relació al centre de recepció de menors, ja que de ser així també hauria enganyat a la ciutadania de Llíria perquè el seu alcaldable Joanma Miguel, en campanya electoral, va afirmar ser contrari a este projecte”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here