Comencen les obres que canviaran el CEIP Sant Miquel quan compleix 40 anys

El dijous 27 de juny, com estava previst començaren les obres de substitució de les aules prefabricades per noves aules modulars. A primera hora del matí, un camió començava a descarregar les parts modulars del que serà el nou menjador del col·legi.

A més una màquina excavadora, començava a perforar el paviment on s’instal·laran les aules d’infantil que també es substituiran, així com la nova aula de dos anys.


Mentre, donem una volta per les obres amb Vicent Rodilla, fill de Fina, conserge i cuinera del cole des de els anys 80 i que com es feia antigament vivien a les instalacions «jo he viscut ací més de 12 anys» diu mentre ens mostra les antigues habitacions on ara es farà la cuina i els nous banys, que es faran al llarg de l’estiu dins el Pla Edificant.

Tants records d’este cole que compleix 40 anys, i que este estiu es refarà en un canvi estructural que el dotarà d’unes infraestructures pel segle XXI, a l’espera que el nou cole que es construirà a Mura, rebaixe de tres a dos les línies d’este CEIP públic de Llíria.

Vicent Rodilla, continua mostrant tot el que els professors i ells estan fent de retirar i deixar preparat les sales per l’empresa que ha de fer les millores. Unes obres que estaran en marxa fins setembre «mai es pot saber, perquè hi ha molt per fer, el que és important és que s’ha començat el dia que digueren, i això dóna confiança. Això si, un treball extra per mestres i personal del cole» ens comenta Àngel Yuste, director del centre que dijous treballava amb la resta de professors entre les preinscripcions de matrícules i les obres. «Treballar així encara que és incòmode, ens fa estar contents, quan tornen a setembre l’alumnat vora un col·legi quasi nou».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here