Les cançons d’ABBA protagonistes del fi de curs del CIEM Unió Musical

Per acomiadar el curs escolar 2018-2019, el Centre Integrat Unió Musical de Llíria ens va delectar el passat 19 de juny, al Teatre-auditori de la societat, amb una selecció de grans èxits del grup musical ABBA. Ara, quan ja han començat les vacances escolars d’estiu, oferim el vídeo perquè tots puga‘m gaudir d’esta actuació.

«A través d’aquestes cançons tan conegudes, així com amb les coreografies, el públic va viatjar als meravellosos anys 70. Els assistents van gaudir de valent d’aquest espectacle» assenyala Maria Faubel directora del CIEM Unió Musical.
En l’espectacle participaren tant el cor dels alumnes de 3r i 4t de primària, com l’orquestra formada per l’alumnat de  i  de primària i l’ESO, que interpretaren clàssics i moderns d’este grup suec, com Mamma mia o Dancing Queen. «Les actuacions van emocionar a grans i menuts. Va ser un espectacle per a recordar» reconeix la directora del nivell de l’alumnat.

«Una mostra d’açò es pot vore al següent vídeo amb la cançó «Todo al ganador«, on es pot apreciar eixa sensibilitat i alta qualitat musical i, per descomptat, la gran emotivitat que es respirava al teatre» explica d’este acte la directora.

«Des del CIEM Unió Musical de Llíria els desitgem un bon estiu i descans» ha desitjat Maria Faubel, directora d’este  centre educatiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here