Nacho Palacios «L’atletisme m’ha ajudat a superar este últim any»

L’atleta edetà Nacho Palacios s’ha convertit en Campió d’Espanya en 600 i 1000 metres llisos sub.16 en atletisme per cecs i persones amb deficiències visuals en el campionat celebrat a Segovia este cap de setmana: «sinó fora per l’Atletisme, no sé on estaria després d’este últim any de metges» ha manifestat este jove que justament este dimarts compleix 15 anys. Moltes felicitats Nacho¡¡

 

Nacho ve d’una família de runners del Club Atletisme Edeta, son pare Miguel «Pali», és un dels habituals en les carreres populars de Llíria i del circuit Camp del Túria. Nacho i el seu germà, es feren també corredors fa uns tres anys. No obstant, tot va canviar este últim any «Este any l’han operat 7 vegades, fa un any estava bé de la vista, en un any s’ha quedat quasi cec» ens explica son Pare Miguel dels difícils moments que va viure Nacho en este últim any. Nacho es va enfocar en l’atletisme «És molt dur per un xiquet de 14 anys, ell sempre ho diu, ho he superat gràcies a l’atletisme. Si no fora per este esport, no sé on estaria» assenyala son pare Miguel, a les preguntes d’este diari.

I això, que després de les operacions i metges que ha passat estos anys, només fa 3 mesos que havia tornat a entrenar «s’ha quedat a un pas del campionat del món de menors que es disputa a Suïssa». Una trajectòria plena d’èxits amb l’equip de l’ONCE València que han aconseguit 25 medalles per portar a València. A més Nacho «ha competit en Barcelona i Bilbao en els últims mesos« ens conten sobre el futur d’este atleta que ha començat a obtindre els èxits del treball, l’esforç i la superació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here