Els membres de la Plataforma de Diversitat graven un especial «I tu què opines?»

Dijous a la plaça de Partidors va tindre lloc la festa de la diversitat amb diferents associacions que treballen per la integració a Llíria: El taller Pentagrama, PODEM, el Centre Ocupacional el Prat. Però també estudiants d’Instituts, l’Associació de Dones Musulmanes, ASIS,  el col·lectiu  LGTBel projecte «Llíria ciutat educadora» i a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

La Veu de Llíria va col·laborar amb els participants d’estos tallers i associacions de la Plataforma per la Diversitat. Entre tots varen gravar un «I Tu què opines?» molt especial, on el fet important és visibilitzar que tots som iguals i diferents, però tots membres d’una societat que volem siga millor i més integradora. Ells són els protagonistes:

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here