Els motius per estudiar idiomes dels estudiants de l’EOI

El passat dia 12 de juny es va celebrar la Jornada de portes obertes de l’EOI a Llíria. Allí varen explicar els terminis i novetats per este curs. La principal la forma d’inscriure’s que es fa únicament de forma telemàtica, i ja no hi haurà per sorteig.

Si no pogueres estar en este enllaç està tota la informació disponible 

A més es va informar del període d’admissió per al curs 2019-2020 que va començar el dia 12 de juny i finalitzarà el dia 27 del mateix mes. Al setembre s’obrirà un segon període des del 16 al 19 del citat mes. L’enllaç per a realitzar la sol·licitud d’admissió estarà disponible des de la pàgina web.

Si estàs pensant inscriure’t a l’Escola Oficial d’Idiomes però encara no et decideixes, mira el vídeo que han fet amb antics i futurs estudiants d’esta escola el dia de la Jornada de Portes obertes, sobre els motius per estudiar idiomes.

Quin idioma t’agradaria saber parlar i per què?

I tu, què opines?

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here