David Aparicio i Carolina Fauli han sigut els guanyadors del XVI Gran Fons de Llíria

 Llíria va tornar a demostrar ahir la seua passió per l’esport, amb la celebració de la 16a edició del Gran Fons Ciutat de Llíria, que va congregar a més de 300 aficionats al running en totes les seues proves, i en una carrera organitzada pel Club Atletisme Edeta, i  per l’Ajuntament de Llíria i que s’integra en l’XI Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2019.

 

David Aparicio es va convertir en el guanyador absolut del Premi Juan Alcocer-Roglá. El corredor, que pertany al club Gaes Running Team, va parar el cronòmetre en 00:50:48, després de recórrer els 15 quilòmetres del recorregut. En la categoria femenina, la victòria va ser per a Carolina Fauli del C.A. Vilamarxant, amb un temps final de 01:05:11.

Per segon any consecutiu, el Gran Fons va comptar amb una modalitat de 8K. Gerard Bailach del C.E.A Bétera va ser el guanyador de la categoria masculina amb un crono de 00:28:06, mentre que en la classificació femenina es va imposar Raquel Gómez amb un temps de 00:37:54.  

El Pavelló Pla de l’Arc va ser l’escenari de l’eixida i l’arribada de les proves absolutes del Gran Fons Ciutat de Llíria 2019, així com de les competicions prèvies de les categories infantils que, un any més, s’han organitzat per a promoure la pràctica esportiva des de les bases.  

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here