Juny Cultural a l’Escola d’Adults: Exposició d’artesania, sopar fi de curs i molt més

L’Escola d’Adults ha preparat per al mes de juny una programació cultural amb la qual posar el punt final a un curs acadèmic d’esta escola tan important al Municipi. Parlem amb Nico Marco, director de l’Escola que ens avança els principals actes que han preparat perquè tots puguen gaudir dels treballs que han preparat els alumnes.

Enguany una exposició  al Forn de la Vila del taller d’artesania de Lourdes Riau amb la col·laboració de la cineasta Ruth Barrachina, és la principal novetat. Encara que hi ha moltes més activitats que Nico Marco ens enumera:

  • Teatre i projecció curts cinematogràfics. Dilluns 17, 19h.

 

  • Exposició taller ceràmica: del dilluns 17 al divendres 21

 

  • Exposició artesanies: Forn de la Vila, del dimarts 18 al 23.

 

  • Visita del taller de Dibuix i Pintura a l’estudi de l’artista Rodolfo Navarro, qui està realitzant una còpia exacta del mosaic dels Treballs d’Hércules amb les mateixes tècniques dels romans.                 Dimarts 18, 11h.

 

  • Cinefòrum (amb sopar de pa i porta): dimarts 18, 20:30h.

 

  • Convivència al Parc de Sant Vicent. Dimecres 19, tot el dia.  A la convivència de Sant Vicent hi haurà activitats de Ioga.Sopar fi de Curs: dijous 20,  Pista pavelló, 21h.

 

  • Presentació del llibre “Carlos de Trastámara i Évreux, el primer Príncipe de Viana”, de José Antonio Peña. Escola d’Adults Divendres 21, 19h.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here