Recorregut pictogràfic per l’obra de Juan Manuel Gómez d’Edeta, «Solito»

Fa uns mesos, el 16 d’abril,  l’exposició de pintures «Joies del Camp Edetà» del músic i pintor Juan Manuel Gómez d’Edeta en Ca la Vila ens va mostrar una sèrie d’obres en acrílic sobre diferents masets i llocs emblemàtics de Llíria. Si no pogueres acudir este és un muntatge de les obres que va mostrar en aquella exposició..

Des de xiquet li va agradar el dibuix, i quan veia pintar PANAK, li demanava els materials sobrants d’oli, que aquell xavalet Juanma utilitzava intuïtivament . Quan complix els 70 reprén la seua afició de l’art dels pinzells i treballa amb els professors L. Lizaso, W.Zerdzinska i amb el seu gran amic R. Boluda. Ha realitzat un extens treball amb diversitat de temes internacionals, nacionals i locals, amb la firma de “Solito“.

A més, el músic i compositor edetà, Juan Manuel Gómez d’Edeta ha donat el seu fons documental al municipi de Llíria amb més de 80 partitures donades al fons documental de la Xarxa de Biblioteques de Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here