III Assemblea de Convivència del CEIP Sant Vicent: «L’amistat clau per previndre la violència»

La passada setmana, es va celebrar al centre Multiusos la III Assemblea de convivència que celebra el CEIP Sant Vicent cada fi de curs per aprofundir en temes fonamentals de la Comunitat d’aprenentatge. Enguany, el tema ha estat la importància de l’amistat per previndre situacions de violència als colesEste és el resum, que la Directora del centre, Inés Tomás i l’equip de direcció han preparat per difondre a tots sobre les seues conclusions: «La solidaritat és millor que la rivalitat».

«A la nostra escola hem celebrat la III Assemblea general de convivència, un fet molt important que prepararem amb molta il·lusió. El nostre alumnat juntament amb algun familiar o voluntari ens conta quin ha estat el treball fet al llarg de tot el curs per tal de conviure en una escola segura per a totes i tots.

En aquesta ocasió hem convidat a Mar JoanPere investigadora i professora de Sociologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona que ens ha parlat de la importància de l’amistat com a una clau per previndre la violència. Aprofitant que tenien a una persona experta en aquest tema, al matí, l’alumnat de cinquè i sisè ha fet una Tertúlia dialògica amb ella sobre unes notícies que havien llegit a casa i han dialogat sobre la importància de les amistats. Entre altres conclusions han dit que: És millor la solidaritat que la rivalitat.

A l’Assemblea estaven convidades totes les famílies perquè per una bona convivència és necessària la participació i treball conjunt de tota la comunitat.

Per finalitzar hem fet un acte de reconeixement dels xiquets i xiquetes més valents de tota l’escola, els quals han rebut un diploma perquè les seues accions i els valors solidaris que demostren dia a dia ens ajuda a tindre una escola més segura.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here