Dosis, nou curtmetratge del Taller de cinema de l’Escola d’Adults

El taller de cine de l’Escola d’Adults que dirigeix la cineasta de Llíria, Ruth Barrachina, va passar de la teoria a la pràctica este dijous, i els alumnes varen gravar un curtmetratge «Dosis» que es podrà vore en la gala de fi de curs de l’Escola que es celebrarà el 17 de juny.

La Veu de Llíria va col·laborar amb este taller, i ja vos podem mostrar algunes de les imatges que es varen convertir l’escola en un plató de cinema. Una experiència cinematogràfica on l’alumnat va ocupar llocs de producció, script, claqueta, direcció artística o actoral. I sí, tots els protagonistes d’esta història reivindicativa per la Igualtat són de Llíria.

A les 7 del matí, havien quedat a les portes del Pavelló Pla de l’arc, on una sala es va convertir en el plató d’esta producció. Marilo Fernández, directora artística va canviar una sala del pavelló en una consulta mèdica.

La maquilladora, Isabel Solvia, per la seua banda, va convertir a les dos alumnes, Encarna i Reme Argiles que pertanyen a diferents grups de teatre de Llíria, en les protagonistes del curtmetratge. Jorge Enguídanos, és el protagonista masculí d’esta història.

Lola Enguídanos s’encarregava de la producció, i Susy Picher es va convertir en la script del curt, perquè ni hi haja cap error de ràcord (com sí que ha passat en Juego de tronos) i el seu fill Joan Solaz, que és un professional del so i que ha ajudat en el curt com ja va fer l’any passat.

Lupe Marín o Julia, donaven suport en tot el necessari com fer claqueta, o la il·luminació necessària per portar endavant esta història que havien creat entre tots en el taller de cinema de l’Escola d’adults al llarg d’este curs amb una idea de Lola Navarro.

Una experiència que va acabar en un bon dinar. I és que el càtering de la producció ha estat en mans d’Encarna FeltrerPaquita Zaragoza, i Fina Feltrer, antigues alumnes d’este taller i membres de l’Associació d’alumnes de l’Escola d’Adults.

I com no volem fer espòiler, vos oferim «Bollit de Lletres», el curtmetratge que varen rodar l’any passat, a l’espera de poder vore la nova experiència cinematogràfica del 2019.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here