Dissabte 15 de juny «Troba’t al gran fons de Llíria»: Prova Reina, 8k i estrena de l’himne

El pròxim dissabte 15 de juny, el món del running té una nova cita a la capital del Camp de Túria amb la 16a edició del Gran Fons-Premi Juan Alcocer Roglá, organitzat, pel Club d’Atletisme Edeta i l’Ajuntament de Llíria.

Una edició molt especial, ja que a més serà l’estrena de l’himne musical del Gran Fons del Club edeta  «Troba’t al gran fons de Llíria», que ja va presentar Marcel·lí Garcia i els corredors músics d’Edeta en este mitja de comunicació.

Pel que fa a nivell esportiu la carrera, que forma part de l’XI Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2019, repetix la fórmula d’una doble modalitat. Per una banda, es correrà la prova reina, el Gran Fons, de 15.000 metres de recorregut. I, per altra banda, hi haurà una competició de 8 quilòmetres, que es va estrenar en l’edició del 2018.


Les dos modalitats de la categoria absoluta del Gran Fons de Llíria arrancaran a les 19.30 hores, amb inici i final al pavelló Pla de l’Arc. Però abans, des de les 17.30 hores, tindran lloc una sèrie de carreres prèvies, amb recorreguts d’entre 250 i 1.800 metres, per a les categories infantils, amb l’objectiu de promoure la pràctica esportiva des de la infància.

Les inscripcions es poden realitzar en el portal web www.cronorunner.com fins al dimecres 12 de juny o, de manera presencial, a la botiga local especialitzada en esport, Twinner Edeta, o al pavelló Pla de l’Arc.

El XVI Gran Fons de Llíria recorrerà les vies urbanes i rurals del municipi, passant també pel parc de Sant Vicent, en una gran festa de l’esport, on també hi haurà premis per als clubs amb major nombre de participants.

Tornem a reproduir este himne perquè tots puguen animar als corredors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here