Llíria, un dels 6 conats d’incendi a la Comunitat per causa del fort vent

Este matí poc abans de les 14 hores, un incendi en uns matolls i vegetació a la zona urbana de Llíria ha fet cridar les alarmes en el 112 de la Generalitat Valenciana. No era l’únic. El Twitter del 112 i dels Bombers anava alertant: Cullera, Oliva, Castelló, i es revivava l’incendi que varen extingir ahir a la nit a Ademús.

Els Bombers de València han mobilitzat per al cas de Llíria, un medi aeri, un coordinador forestal, dos vehicles de bombers i una unitat de Bombers forestals.

Castelló es declarava extingit cap a les 14 de la vesprada, poc després Cullera i també Llíria cap a les 15 hores s’ha declarat totalment extingit. Però només declarar-se extingit l’incendi de Llíria, ha començat el d’Onda on s’ha establert situació 1 del Pla Especial d’Incendis Forestals per la proximitat de fàbriques en l’incendi d’Onda.

Les fortes ratxes de vent de ponent han arribat a tota la Comunitat: 82 km/h a l’aeroport de Manises, o 66 km/h a Xàtiva o Llíria a les 18.00 hores, segons ha informat l’Agencia estatal de meteorologia a les quals s’han unit les altes temperatures han fet que el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat  activara per tota la jornada, l’alerta taronja per alt risc d’incendis en quasi tota la Comunitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here