Una florista, un mecànic i un cor de veïns. «La del Manojo de Rosas» torna a Llíria

Este cap de setmana torna la sarsuela al Teatre de la Banda Primitiva  de Llíria, 20 anys després de l’última representació de la mítica sarsuela «La del Manojo de Rosa» una nova versió es representarà amb motiu del Bicentenari.

Ens colem en l’assaig general per saber què estan preparant.

És dijous a la nit, i el fossat del teatre està ple de músics de la Banda primitiva, sota la direcció musical de Javier Enguídanos. Ells posaran la música en directe. «Tots a una, no corregau» diu Enguidanos mentre arreglen els últims detalls perquè estiga tot enllestit per dissabte nit, dia de l’estrena.

A l’escenari la Coral Polifònica Primitiva i el grup de Teatre entren i ixen de l’escena, tots estan coordinats amb la direcció artística de Paco Ibáñez: els convidats del bar, els veïns del Barri on es situa la floristeria d’Ascensión anomenada «La del manojo de rosas«. En la mateixa plaça, se situa un taller mecànic, on treballa Joaquín, un jove de l’alta societat madrilenya, que aconsegueix el treball de mecànic per a enamorar a la florista, que pretén formar una família d’ascendència humil. Tot salta per l’aire quan ella ho descobreix.

Però a més, per estes funcions els papers protagonistes s’han reforçat amb la veu potent de la soprano Ruth de Reyes, el tenor Manuel Valero i el baríton Vicente Antequera.

“Estem molt il·lusionats per recuperar la sarsuela perquè és part de la història del Clarín. Feia molts anys que no s’havia programat una sarsuela i, en un any tan especial com este, crèiem que era imprescindible apostar per un projecte així” ha declarat el president de la societat, José Luis Pérez Veses, assistent a l’assaig.

Dissabte 1 de juny, a les 22.30 hores; i el diumenge 2 de juny, a les 18.30 hores s’alçarà el telò i la sarssuela tornarà a sonar al Teatre de la Banda Primitiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here