Elia Faubel dóna un taller de Risoteràpia al Centre Ocupacional el Prat

Dilluns es va realitzar la cloenda del taller de risoteràpia al Centre ocupacional el Prat, on uns 35 usuaris del Taller varen disfrutar d’esta teràpia que ha donat de forma voluntària Elia Faubel, psicòloga de Llíria. «Al principi es va sorprendre, però tal com van a començar les diverses activitats del taller es varen il·lusionar i varen disfrutar molt». Parlem amb Elia per saber més dels avantatges de la Risoteràpia.

Elia Faubel, psicòloga de Llíria va coincidir a la Biblioteca amb els membres del taller ocupacional, que també es desplacen fins a la Biblioteca pública de Llíria, on desenvolupen l’activitat Biblioteca Fácil. Allí, va parlar amb Present, Carmen, Josep i altres treballadors del Taller ocupacional, i els va explicar d’esta teràpia «és un conjunt d’activitats i dinàmiques que fomenten les rialles i que té influència en la salut i l’autoestima». Així, Elia va començar a anar de voluntària un dilluns cada 15 dies al llarg d’estos mesos, fins dilluns 27 de maig, que va ser l’última sessió del taller i on es van juntar tots els diferents grups que han participat.

«Pel tipus de col·lectiu s’adapten les activitats. Per exemple al Prat començàvem amb música clàssica, jocs de baló, batalla de cosquerelles, «la Orquesta de la Risa» on fem cançons amb el ja je ji jo ju i acabem amb una relaxació» ens explica esta psicòloga de Llíria sobre el taller que ha donat de risoteràpia al centre ocupacional del Prat.

Un taller que ha estat un èxit: «hem disfrutat molt. Tant el personal que treballa com els usuaris del taller ho hem passat molt bé i han col·laborat en tot. Ha estat una experiència molt positiva» finalitza Elia, que ja pensa a poder repetir esta experiència l’any que ve.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here