Participació a les 14.00 hores: 33’66% quasi 8 punts menys que el 2015

En el primer avanç de participació que ofereix el Ministeri d’Interior sobre les eleccions municipals del 26M 2019, Llíria ha tingut un índex més baix, 7’48 punts menys, que a les eleccions municipals del 2015. I és que si el 2015 a les 14 hores havien votat el 41,14% del cens electoral, este 2019 ha baixat fins al 33,66% del cens el que significa 7’48% menys que les passades eleccions.

Poca afluència de gent als col·legis electorals, on s’ha animat a partir de les 12 del migdia segons ens han comentat interventors i personal de les Meses electorals. Molts comentaven que el partit de la Final de Copa a Sevilla amb la victòria del València CF, varen fer que molts allargaren la nit de dissabte, i per això el vot ha segut més tard. Això sí, les samarretes del València CF han estat molt presents hui entre els votants.

Els candidats a l’alcaldia de Llíria, no obstant això, han votat quasi tots, este matí. De moment, no hem pogut aconseguir la foto dels candidtas de PODEM ni EU votant.

A les 20.00 hores es tancaran els col·legis electorals i començarà el reconte d’estes eleccions municipals i al Parlament Europeu. A Llíria, hui estan cridats a votar 17.477 persones que formen part del cens electoral al llarg de 26 Meses electorals. La jornada s’està realitzant amb total normalitat.

Cap a les 12 de la nit esperem tindre complida informació sobre els resultats amb el 100% de l’escrutini efectuat i sabrem qui ha guanyat les eleccions a Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here