Víctor Pérez renova un any més, mentre es recupera d’una complicada lesió


El jugador edetà es converteix en el primer jugador renovat per a la pròxima temporada després de l’anunci la setmana passada de la renovació del tècnic Alejandro Mesa.

Víctor seguirà un any més a la que és la seua casa després d’una temporada que va arrancar en l’àmbit personal de forma excel·lent, però que es va veure frustrada per una lesió al novembre que el va mantenir allunyat de la pista la resta de la temporada. Víctor Pérez confia estar recuperat a octubre per dur de nou a l’equip a les places d’ascens «Estic molt millor, encara em queda la rehabilitació» ha explicat a este mitja de comunicació este jugador edetà al qual desitgem una bona recuperació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here