El CEIP Sant Miquel substituirà, este estiu, les aules prefabricades per modulars

 

Dimecres el CEIP Sant Miquel rebia de València una molt bona notícia per l’alumnat i professors: La Conselleria d’educació havia admès la petició de la direcció del centre per substituir les aules prefabricades del col·legi i canviar-les per aules modulars. A més, es construirà la nova aula de dos anys.

Parlem amb el director Àngel Yuste, sobre estes remodelacions que es duran a terme a partir del 26 de juny i que permetran que en tornar en setembre els alumnes i profes trobaran un col·legi reformat.

En l’aniversari del CEIP Sant Miquel, que compleix 40 anys, i 14 després que s’instal·laran les aules prefabricades, s’ha rebut de València una de les millors notícies que podien esperar: El 26 de juny han d’estar desmuntades les aules prefabricades de primària, el menjador i infantil,es substituiran per altres modulars de molta millor qualitat. «Malgrat que hem fet molt bon manteniment, l’obsolència d’estes estructures ja era evident. En Maig ho plantejarem a la Conselleria i dimecres ens contestaren que sí, s’havia admès, i el canvi serà eminent» explica pletòric Àngel Yuste, Director del Centre.

El dia 20 s’acaben les classes, i el 21 comencen els professors a retirar tot el material de les classes «demanem un esforç al professorat però crec que val la pena, el canvi serà total» explica Yuste sobre el procés que ara comença el cole. Les obres es duran a terme este estiu, perquè quan tornen en setembre els alumnes, el CEIP Sant Miquel tinga una nova cara en estes 9 aules. «Revolucionarà les infraestructures d’este centre que compleix 40 anys. A setembre tindrem un cole pràcticament nou» afegeix el director.Però aquesta no és l’única notícia bona que varen rebre de valència. I és que a més s’ha concedit l’aula de 0-2 anys. Una nova aula que també es construirà este estiu (en l’espai que qu, perquè a setembre estiga enllestida.  Al centre ja pensen com fer esta nova aula de 2 anys, «volem que siga molt bonica, com una casita de xocolate, està comprovat que els espais atractius fa més fàcil l’aprenentatge» assenyala Àngel Yuste il·lusionat amb estes millores pel centre.

Cuina i banys també es milloraran este estiu, amb el Pla Edificant. Així que a setembre, el CEIP Sant Miquel presentarà una nova cara, millor per tot l’alumnat que ja sumen uns 700 xiquets i xiquetes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here