Elevada participació en el VII Concurs de Jòvens Intèrprets Unió Musical

El passat 11 de maig se celebrà al Teatre de la Unió Musical de Llíria el VII Concurs de Jòvens Intèrprets Unió Musical que anualment convoca la societat i que està dirigit als alumnes de la seua Escola d’Educands i del Col·legi Centre Integrat. En la convocatòria d’enguany s’han presentat 78 concursants els qual varen ser prèviament seleccionats a principis d’any a través d’unes proves de nivell. Cal destacar en esta edició l’alt nivell que han demostrat els alumnes com l’elevada assistència de públic a les audicions, per la qual cosa des de l’any passat s’estan celebrant al teatre per donar cabuda a tots.  

 

Per altra banda, el concurs ha incorporat enguany la figura del pianista acompanyant per a aquelles interpretacions que ho requeria. Javier Guna, pianista de la Unió, a més de demostrar gran professionalitat en esta tasca, va interpretar unes peces per al nombrós públic mentre el jurat deliberava.

Tots els concursants finalistes varen obtindre un diploma de participació i d’entre ells es varen donar tres premis en cadascuna de les quatre categories, repartides de primer a quart curs de les ensenyances elementals. Els guanyadors varen rebre regals dels comerços  patrocinadors que col·laboren amb la Unió Musical, a més de la matrícula gratuïta per a la VIII Quinzena Musical Manuel Enguídanos que es realitzarà en el més de juliol als locals de la Unió. El tribunal va estar format per destacats músics professionals i i professors de la Unió.

Els joves alumnes guanyadors en esta edició varen ser els següents:

 

CATEGORIA 1r CURS:

– 1r premi: Issey Zaragozá Takahashi PIANO

– 2n premi: Aleix Faubel Portolés CLARINET

– 3r premi: Aitana Roca Mallols VIOLONCEL

 

CATEGORIA 2n CURS:

– 1r premi: Raquel Peñarrocha Eixarch TROMPA

– 2n premi: Elena Taroncher Ramos OBOÈ

– 3r premi: Salvador Martínez Ramada CONTRABAIX

 

CATEGORIA 3r CURS:

– 1r premi: Xavi Peris Martí SAXÒFON

– 2n premi: Héctor Escribano Alepuz OBOÈ

– 3r premi: Joan Llopis Pablo BOMBARDÍ

 

CATEGORIA 4t CURS:

– 1r premi: Bernard Ros Torrent TROMBÓ

– 2n premi: Sergio Igual Pastor TROMPETA

– 3r premi: Noa Avis Martinez VIOLONCEL

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here