Convocada la quinta edició del certamen ‘Pascual Enguídanos-George H. White’

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Cultura, convoca la quinta edició del certamen de relats curts en castellà i valencià ‘Pascual Enguídanos-George H. White’, amb l’objectiu de fomentar i promoure la creació literària.

El termini presentació d’obres està obert fins al 31 de juliol, a través del correu electrònic publicaciones@lliria.es. Hi podran participar les persones majors de 18 anys, residents a la Comunitat Valenciana, i que no hagen estat premiades en una edició anterior del concurs.

Cada participant podrà presentar únicament una obra inèdita, la temàtica de la qual serà l’aventura en qualsevol gènere o modalitat. L’obra podrà estar escrita bé en castellà, bé en valencià; amb una extensió d’entre cinc i quinze planes.

Com en les edicions anteriors, hi haurà dos categories: una per als relats en castellà i altra per a les obres escrites en valencià. En cadascuna de les modalitats, es repartirà un guardó valorat en 800 euros, i un finalista, que rebrà un premi de 400 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here