Mazzolari anuncia un gran projecte de FP Dual en el complex d’El Prat


Dissabte a la vesprada a la Llar del jubilat es va dur a terme l’acte de presentació de la candidatura i del programa de Govern per als pròxims quatre anys del PP a les municipals del 26 de maig. La candidata a l’alcaldia de Llíria Reme Mazzolari ha anunciat que si és alcaldessa de la capital del Camp de Túria treballarà per a instal·lar un gran projecte de FP Dual en el complex d’El Prat per a situar a Llíria en el mapa educatiu de la Comunitat Valenciana. En este sentit, ha destacat que “es va a posar davant de qui siga perquè no s’instal·le el centre de recepció de memores de la província de València en la nostra ciutat»

Millors servicis municipals

Així mateix, Mazzolari ha assegurat que treballarà per a millorar els servicis municipals  com la neteja viària o com l’atenció a la ciutadania amb l’ampliació d’horaris en les instal·lacions municipals. També, ha anunciat que reobrirà la Plaça de Partidors al tràfic perquè l’actual situació està col·lapsant el carrer del Remei, a l’assumir tot el tràfic a pesar de no estar preparada per a això, per les seues voreres estretes així com les dimensions de la mateixa, posant en joc la seguretat dels veïns.

De la mateixa manera, hi ha assenyalat que recolzarà, com sempre ho ha fet el PP, totes aquelles festes i tradicions del municipi i totes les associacions.

Respecte a les instal·lacions esportives, ha destacat les millores en El Canó, com la reparació del camp de futbol 7 de gespa artificial, o la remodelació dels vestuaris, la construcció de nous vestuaris per als usuaris que practiquen atletisme, una nova pista d’atletisme i la creació d’una sala de conferències per als clubs esportius.

Mazzolari també es compromet a reformar la pista municipal descoberta i adequació dels vestuaris i el bar, millores en la Ciutat de la Raqueta, remodelació del Pavelló Pla de l’Arc i la creació d’un Recinte Firal en El Canó.

Finalment, ha agraït als membres de la candidatura que li acompanyen la seua “valentía” per fer un pas al front i el seu “compromís” amb la ciutat, ja que es van a deixar la pell per a aconseguir tots els projectes de futur que farà de Llíria una ciutat més viva, més segura, amb millors servicis i amb major benestar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here