IX Carrera contra el càncer l’Eliana

La Carrera Solidària l’Eliana contra el Càncer va presentar la novena edició en el Saló de Plens de l’Ajuntament de l’Eliana, amb la presència de l’alcalde Salva Torrent, la regidora d’esports Eva Santafé, el president del Club Correliana Javier Pons, el subdirector de la Junta Provincial de la AECC Javier LLombart, la vicepresidenta de la Junta Local de la AECC Paqui Díaz  i el periodista i speaker de la carrera Tony Gil.

La prova arrancarà des de l’exterior del Poliesportiu Municipal de l’Eliana dissabte que ve, 18 de maig, a les 19 hores i recorrerà 6 quilòmetres del municipi, acabant en la Pista d’Atletisme Municipal. Les inscripcions, que romandran obertes fins al dijous 16 de maig, es podran realitzar de forma presencial en Joieria Bohèmia i en la Clínica Veterinària Eliavet o bé a través del plataforma www.toprun.es  i tindran un cost de 8€.

Per quint any consecutiu la carrera serà també un homenatge per a Toni Lastra, veí del nostre municipi, impulsor de les carreres populars i organitzador de les primeres edicions d’esta carrera solidària.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here