Divendres torna el Col·legi Santa Ana al Desafio Robot

En el 2017 per primera vegada guanyaren el premi del públic,  en 2018 tornaren amb el Premi del Públic en la prova de Ball. Este divendres uns 27 alumnes del col·legi santa Ana, capitanejats pel professor Miguel Quiles, tornen a presentar-se amb tota la il·lusió del món a l’11a edició de Desafio robot organitzat per la Ciutat de les Arts i les Ciències que reunirà als aficionats a la robòtica dels centres escolars de primària, secundària i Batxillerat nacional.

«Hi ha bàsicament dos proves. Presentem 5 equips, tres d’ells a la prova de sumo, has d’anar amb el robot desmuntat i tornar a muntar-lo en 20 minuts. Després en un tatami a competir per K.o. Es presenten 130 equips», ens explica el professor Miguel Quiles. «La segona prova és una prova combinada. Has de construir un micro-robot i després que supere proves. Hi havia 75 equips, i només quedem 25, és una prova molt difícil» .

«Esta vegada no és la prova de baile, apostarem per esta prova que és un repte nou. De totes maneres, el que és important és haver treballat amb ells i vore la implicació de tots, la sensació d’equip» diu content mentre l’alumant continua emocionat arreglant els robots«.

«Ells, és la primera vegada que van, cada any és nou, també vindran convidats de l’any anterior per donar-mos moral, al santa Anna la robòtica ja és solida, ja tenim molts cursos que estan compenetrats per esta passió« ens comenta Miguel Quiles orgullós, mentre a classe organitzen i preparen els cables, les peces, ensayen. A més dels 27 alumnes de 4ª, han convidat a Marcos Galeano i altre company de primària perquè ja vagen acostumant-se a les competicions.

I per mostra el seu robot de la prova de sumo:

 

 L’alumant de quart que competix demà acaba de tornar de Roma de viatge de fi de curs, i hui han de posar-se les piles per tenir-ho tot enllestit per divendres matí quan a valència tornen a posar el nom del Santa Ana de Llíria al món de la robòtica nacional.

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here