Incendi al Forn de Taronger

El fum ha fet botar les alarmes al Forn de Taronger, situat a la zona a prop del col·legi de santa Ana cap a les 21 hores. Dos camions de bombers, policia local i patrulles de protecció s’ha acostat a la zona. El Foc segons han confirmat ja està controlat, encara que el fum continua eixint i no han obert les portes metàliques perquè el foc per consumir-se li fa falta oxigen i obrir les portes avivaria l’incendi, segons hi ha explica el cap de policia local que també s’ha acostat a la zona.

El fum continua eixint per les ranures de les portes, i tots els veïns que habiten la finca de dalt del forn de Taronger han estat evacuats per mesures de seguretat. Tot i el susto no cal lamentar cap víctima, i tots els veïns estan fora de la finca segons ens explica el policia local que ha estat el primer a arribar a este incendi.

Es desconeixen les causes, encara que podria ser un curtcircuit a la zona del forn. Ara la policia ha precintat la zona, a l’espera d’obrir les persianes del forn per acabar de sufocar este incendi que ha aglutinat a nombroses persones als voltants d’esta zona i que ha fet que les sirenes de bombers s’escoltaren per tota Llíria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here