Carla Palacios i Francisco Veses, nous clavaris de Sant Vicent

Diumenge a la nit, amb la processó es posava punt i final a les festes grans de Sant Vicent, copatró de Llíria. Enguany amb motiu de la commemoració dels 600 anys de la mort del sant sota el lema «Sis segles de Devoció» un grup de  71 majorals i majoralesses de diferents etapes de la Confraria, han organitzat estes festes especials del 2019, on tots els festers han estat com a iguals.

 

En acabar la processó a l’església es va produir el sorteig per conèixer els nous clavaris pels pròxims anys. Carla Palacios Morató (a l’esquerra de la foto) i Francisco Veses Sancho, ja han confirmat que seran els nous clavaris 2020-21.

Enhorabona a tots per les festes 2019, i les del 2020 ja esperen a Carla i Francisco com Clavaris de sant Vicent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here