El CIEM La Unió recapta 3640 euros en la primera cursa solidària contra el càncer

La pluja no ha pogut impedir la primera cursa solidària contra el càncer que ha celebrat el CIEM La unió Musical la vesprada del divendres al carrer de La Unió i amb la participació de tots els alumnes del centre, així com de familiars i amics que han vingut a donar suport als xiquets participants. El punt important no era guanyar sinó ensenyar als seus alumnes quant important és cada xicotet granet d’ajuda, fer una consciència solidària, i fomentar els bons hàbits d’alimentació i esport.
A més, la directora del centre educatiu, Maria Faubel, ha fet entrega a la presidenta de la junta local de l’Associació contra el càncer d’un xec solidari de 3.640 euros que han arreplegat entre tots per donar a la lluita contra el càncer.

Tots els alumnes del centre han disposat aquestes festes d’un dorsal amb unes caselles solidàries. Cada familiar que els signara una casella del dorsal els hi havia d´entregar 2 euros a benefici de la Lluita contra el Càncer que els alumnes entregaran al centre. Els tutors de primer i cinquè han arreplegat el guardó com els cursos més solidaris. També diferents comerços dels voltants del centre han volgut sumar-se a la causa comprant dorsals, u oferint detalls.

Este és un xicotet exemple del que ha passat este divendres a les Portes del centre educatiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here