El CIEM Unió Musical prepara la Primera Carrera Solidària contra el càncer

El Col·legi Unió Musical de Llíria ha preparat la primera Carrera solidària contra el càncer pel divendres 3 de maig a les 15.15.
Al llarg de l´anomenada «Setmana esportiva» es va a fer xarrades sobre alimentació, olimpiades esportives, jocs tradicionals i eixides en bici fins el Parc de Capçalera.
Com a colofó es farà el divendres de vesprada una cursa solidària al carrer de la Unió.
Tots els alumnes del centre han disposat aquestes festes d´un dorsal amb unes caselles solidàries. Cada familiar que els signara una casella del dorsal els havia d´entregar 2 euros a benefici de la Lluita contra el Càncer que els alumnes entregaran al centre.
També diferents comerços dels voltants del centre han volgut sumarse a la causa comprant dorsals, u oferint detalls. Per exemple, Agua de Benassal s´ha oferit a aportar una ampolleta d´aigua per cada alumne participant.
Avuí la dirección del centre ha estat reunida amb el delegat provincial de l´AECC, D. Sergio Moreno, qui ha mostrat des de l´inici molta il·lusió per aquest projecte, afirmant que deuria ser un exemple per a altres centres.
Amb aquesta iniciativa, el CIEM Unió Musical pretén ensenyar als seus alumnes quant important és cada xicotet granet d´ajuda, fer una consciència solidària, i formentar els bons hàbits d´alimentació i esport.
Amb el lema «Mou-te amb la Unió. Mou-te per la solidaritat» volem fer una xicoteta però valuosa aportació a l´AECC.
Des de l´Equip Directiu i el Claustre de Professors es vol agrair a tots els alumnes, familiars i comerços que hhanparticipat en el projecte.
De segur serà la primera de moltes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here