La Rogativa de Sant Vicent comença per primera vegada des de La Sang

Enguany es celebren els 600 anys de la mort de sant Vicent i la Confraria del copatró de Llíria ha volgut fer una rogativa especial que marcarà el «Sis segles de devoció» al sant Valencià. Per això, la Rogativa d’enguany ha començat a La Sang, que a més celebra els 100 anys de la declaració de Monument nacional.  Una celebració especial que s’ha reflectit en una rogativa diferent, però molt emotiva.

Un esdeveniment que ha suposat imatges tan emotives com aquesta de l’eixida del sant des de l’Església més representativa del municipi.

 

Molta gent ha volgut acostar-se a La Sang per acompanyar al copatró en el seu dia gran, així com la Banda Juvenil de La primitiva que acompanya amb la música al copatró en la seua rogativa cap al Parc de sant Vicent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here