El programa «T’Avalem» reforma els banys de Sant Vicent que estaran enllestits per les Festes

Els integrants del programa T’Avalem 2018 han realitzat, durant l’últim any, les obres d’adequació i habilitació dels banys i, també, d’altres zones del Parc de Sant Vicent. Els renovats banys del Parc de Sant Vicent s’obrian dissabte i el veïnat podrà utilitzar estos nous lavabos ja durant els pròxims dies de Pasqua i de la Festivitat de Sant Vicent. 

Este programa ha consistit en la reforma duna de les dos construccions que es troben a la zona de les antigues piscines. Els banys de sant Vicent. Ara queda l’altra pastilla de banys antics, que es reformaran en el pròxim programa l’any que ve.

Així s’ha anunciat a la clausura del programa «T’avalem» i «Et formen» que s’ha dut a terme este dimecres. Els 30 joves alumnes-treballadors, menors de 30 anys han disposat d’un treball remunerat i han rebut formació en una especialitat professional.

 

A més,  “Et formem” El Prat i va iniciar-se amb els tallers d’obra i zones verdes en una primera fase de quatre mesos, que va ocupar a 20 persones. En finalitzar este període, el programa va prolongar-se en una segona que finalitza hui, subvencionada per Labora i que ha suposat una inversió total, entre els dos programes, de més de 700.000 euros i que ha construït una pèrgola al camí de sant Vicent.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, han entregat els diplomes acreditatius als participants en el projecte, que ha donat treball i formació professional a un total de 30 persones desocupades amb especial dificultat d’inserció laboral.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here