L’Audiència Provincial desestima la denúncia de la portaveu del PP a l’alcalde, Manolo Civera

La Secció cinquena de l’Audiència Provincial de València qui ha desestimat un nou recurs d’apel·lació de la portaveu del PP, Reme Mazzolari , notificant a més que no cap recurs davant esta resolució.

El Jutjat número 1 de Llíria havia decretat l’arxivament de les actuacions que s’havien seguit després de la querella presentada per la portaveu del grup municipal popular, Reme Mazzolari, contra l’alcalde Manolo Civera. En esta querella, ja havia sigut desestimada, tant en primera instància com per l’Audiència, la part en què la denunciant apel·lava a un possible delicte d’injúries. Les diligències posteriors practicades en els jutjats de Llíria que van concloure amb el seu arxiu, la querellant les basava en un presumpte delicte contra els drets fonamentals en l’accés a la informació. Sistemàticament han sigut rebutjats tots els recursos presentats en primera instància i ha sigut l’Audiència Provincial qui ha acabat per desestimar l’últim recurs d’apel·lació interposat a l’acte del passat 29 de gener.

“Ha quedat demostrat, tal com indiquen cadascun de les actuacions, que no hi ha hagut cap ordre meua, ni voluntat dirigida a impedir el dret a la informació”, ha declarat l’alcalde després de conéixer el contingut del novament dictat pel jutge i ha afegit que “si alguna cosa hem demostrat en la present legislatura és, amb fets, la voluntat de fer de l’Ajuntament de Llíria, per fi, un model de gestió transparent. Ahí està el Reglament de Transparència, Participació i Bon Govern aprovat o la implantació de la Seu Electrònica que ens ha situat molt per davant i com a referència respecte a altres administracions del nostre tamany. És lamentable, però l’únic objectiu que es pretenia amb esta maniobra era dilatar, com més temps millor, una acusació que va quedar desmuntada des del primer moment. Voler projectar ombres on no n’hi ha i obtindre rèdit polític. Esta manera de procedir és absolutament reprovable i dic una vegada més que Llíria no es mereix este tipus de comportaments”, ha declarat Manolo Civera.

Per la seua banda, Reme Mazzolari, preguntada per este mitja de comunicació ha declarat «s’arxiva no perquè no estiga provat, sinó perquè han considerat la testifical del secretari i s’entendria que no es penal, de manera estic valorant anar a la via administrativa, possiblement m’espere a despres de les eleccions pero encara no ho tinc decidit i he de mirar els terminis«

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here