Compromís-MoVe presenta la llista a les Municipals en un acte amb Baldoví

Compromís va escollir ahir la capital del Camp de Túria per encetar la campanya electoral amb un dels seus caps visible i polític millor valorat de l’estat, Joan Baldoví qui va estar donar suport a Joanma Miguel, que va presentar-se públicament com a candidat a l’alcaldia de Llíria.

A l’acte, es va fer publica les llista de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig, i que va ser aprovada per unanimitat per la seua assemblea “estic molt orgullós de l’equip il·lusionat i amb capacitat de gestió que hem creat” ha manifestat Joanma Miguel. Estos són els noms:

 1. Joan  Manuel Miguel León
 2. Elena Jiménez Garrido
 3. Francisco J. Garcia Latorre
 4. Vallivana Murgui Ortega
 5. Mari Cruz García Pedrero
 6. Empar Llàcer Sanchis
 7. Vicent Lis i Furió
 8. Marta Pedrero García
 9. Reme Torrijo Igual
 10. Marcel·lí Garcia Peruga
 11. Andrea Valero Peñarrocha
 12. Manel Dolz Soria
 13. Inmaculada Rodilla Navarro
 14. Sergio Alcocer Palacios
 15. Lourdes Navarro Devís
 16. Joan Vicent Sanchis Morató
 17. Elvira Laborda Lacambra
 18. Empar Vidagany Feltrer
 19. Ana Feltrer Martínez
 20. Javier Martínez Sánchez
 21. Manuel Josep Lizondo i Sabater

Suplent 1: José Ramón Díaz  Ferrer

Suplent 2: Ariadna Jorge Ortega

Suplent 3: Ingo Kuhnert

 

L’alcaldable per Compromís-MoVe, Joanma Miguel, va explicar les seues motivacions per assolir aquest repte: “l’estima pel meu territori, per la meua ciutat, Llíria, i la il·lusió de convertir-la en una ciutat mediterrània, dinàmica, emprenedora, amb identitat, segura i amb vida als carrers i bullici, però respectuosa amb tots i totes. Una ciutat on els nostres fills i filles desitgen treballar, viure i tindre futur”.

A més va recalcar que “Llíria necessita una actuació de revitalització urgent i a fons . No podem continuar sent la Llíria dels pegots, de les actuacions sense planificar. Hem de crear un pla director de necessitats a 15 anys. No podem avançar com a poble si no sabem el que volem ser” va dir Joanma Miguel.

Compromís havia escollit Llíria per encetar la campanya electoral a les eleccions Nacionals i autonòmiques i fins al multiusos va acudir Isaura Navarro, número dos al Congrés per la circumscripció de València. A l’escenari pujaren també els alcaldables per compromís a tots els pobles de la Comarca, juntament amb Paco Garcia Latorre, diputat autonòmic per la comarca, que es presenta a la seua reelecció en les Corts valencianes i amb el qual, alcaldable i diputat, volen formar un tàndem Llíria-València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here