S.S. M.M. el Rei Felipe i la Reina Leticia accepten la Presidència d’Honor del bicentenari de la Banda Primitiva

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria es troba celebrant els seus 200 anys d’història, amb una programació especial d’activitats sota el lema “Més de 200 anys de la millor música”. Des d’ara, esta efemèride compta amb el beneplàcit de Ses Majestats el Rei Felipe i la Reina Leticia, que han tingut a bé acceptar la Presidència d’Honor del bicentenari del Clarín. Encara que no està confirmat la seua presència a l’acte del 14 de setembre.

“És per a nosaltres un immens honor que Ses Majestats hagen acceptat la Presidència d’Honor del bicentenari de la nostra societat” ha declarat amb satisfacció el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez. “Esperem poder fer-los el lliurament d’esta distinció durant l’acte central del bicentenari de la societat, que se celebrarà el mes de setembre”.

El 14 de setembre és la data programada per a este acte que espera reunir a tota la comunitat clarinera en una nit per a la història. “Estem treballant per a fer que l’acte central siga una nit màgica, en la qual celebrem amb magnificència que complim 200 anys i que som la banda civil més antiga d’Espanya”.

Cal recordar que S.S. M.M. Emèrites, En Juan Carlos i Na Sofia, ostenten la Presidència d’Honor de la Banda Primitiva, des de l’any 1977, després de visitar les instal·lacions de la nostra societat l’any 1976.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here