Arranca la campanya electoral per les Nacionals i Autonòmiques a Llíria

Esta matinada del dijous ha arrancat la campanya electoral 2019 amb la tradicional pegada de cartells per les eleccions nacionals i autonòmiques que es celebraran el 28 d’abril, dia de les paelles de sant Vicent. Encara que quasi tots els partits ja duien temps immersos en precampanya, no va ser fins ahir a les 00.00 hores quant arrancava oficialment esta campanya pel Congrés i Senat a Madrid i per les Corts Valencianes i la Generalitat.

Els partits majoritaris per estes eleccions no s’han volgut perdre esta tradició començar amb la pegada de cartells. Estes són algunes de les imatges que ens han deixat d’esta nit electoral.

El PSPV-PSOE

L’equip de Manolo Civera ja ha presentat les llistes socialistes a les municipals i ahir alguns dels membres d’estes llistes així com els simpatitzants quedaren per pegar els cartells de Ximo Puig i Pedro Sánchez.

El PP

Este dimecres els populars presentaven les llistes a les municipals després de l’Assemblea del partit on Reme Mazzolari torna a repetir com a candidata a l’alcaldia de Llíria, i Susi Subiela va de suplent al Senat. Molts d’ells han estat ja a la pegada de cartells pels seus candidats a Corts i al Govern d’espanya: Isabel Bonig i Pablo Casado.

Compromís-MoVe

Esta vesprada Joan Baldovi ha elegit Llíria per començar la campanya electoral, com a representat al Congrés dels diputats. Ell estara juntament amb Paco Garcia, que es presenta per repetir com a Diputat Autonòmic a Corts per Compromís per la Comarca de camp del Túria, i Joanma Miguel, candidat a l’alcaldia de Llíria per les eleccions municipals del 26 de maig. Ells amb membres de Compromís varen estar a la pegada de cartells de dijous nit.

 

 

Ciudadanos

Després de l’expulsió de Juan José Alcayde, únic regidor que va traure Ciudadanos a les eleccions 2015, la Formació taronja s’ha tornat a organitzar al voltant de José Antonio Fombuena Salado, que és el candidat l’alcaldia d’esta formació per les eleccions municipals 2019. Ell i el seu equip, han estat a la pegada de cartells per les Nacionals i autonòmiques dels seus candidats: Albert Rivera, i Toni Cantó a la Generalitat.

També la formació morada, Podemos, va iniciar ahir amb la pegada de cartells la campanya electoral a les Nacionals i Autonòmiques amb Pablo IglesiasRubén Martínez Dalmau com a candidats nacional i autonòmic.

Este període que va començar a les 00.00 hores de divendres, s’allargarà durant 15 dies fins al divendres 26 d’abril que serà últim dia per demanar el vot, i que deixarà pas a la jornada de reflexió, i a la votació el 28 d’abril.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here