420 escolars posen veu a la Cantata «La Nit dels Malsons»

Després d’un any de treball i moltes hores d’assajos, s’ha estrenat hui la Cantata Cantània La Nit dels Malsons. Més de 420 escolars de Llíria i tota la comarca, transformats en cantaires, han donat veu a esta Cantata i forma a les coreografies d’este espectacle. Unint les seues veus amb la música dels professors del conservatori i de dos solistes, Ivan i Maria, han oferit una imatge inesborrable, abarrotant l’escenari del teatre de la Banda Unió Musical de Llíria.

El concert ha tingut este mati un públic d’excepció: els companys dels centres escolars participants que són: 4 centres de Llíria (CEIP Sant Vicent, CEIP Sant Miquel, CC Santa Ana, CIEM Unió Musical i 4 de la Comarca (CEIP Horta Major  de Vilamarxant, CEIP Castillo del Real de Marines, CRA Alt Carraixet de Gàtova i Olocau i CRA Baix Túria de Domenyo, Gestalgar i Bugarra).

A més dels Cantaires i cors, també participa el Professorat del Conservatori Professional de Música de Llíria al grup Instrumental. La direcció Musical va a càrrec de José Vicente Escrig, els solistes este any són Ivan Cervera (Lluc adult i xiquet), i Maria Cuenca (Guardiana de la por). I la Direcció Escènica és de l’Associació Cant de Túria. Tampoc el Taller Pentagrama, i el Centre de dia s’han volgut perdre este espectacle, omplint el teatre de la Unió.

Esta vesprada a les 19.00 hores, funció solidària pel públic en general.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here