Concert de l’Orquestra Simfònica de La Unió a l’església de la Sang

L’Orquestra Simfònica  Unió Musical de Llíria amb la participació del Cor Social de la Unió  i de solistes invitades oferirà el pròxim dissabte 13 d’abril, a les 19 h, un concert en el marc incomparable de l’església de la Sang a Llíria.

A les portes de la Setmana Santa, l’orquestra unionera interpretarà  un repertori de música sacra i per este motiu ha elegit com a escenari del concert esta  església medieval que concentra tota la tradició històrica i religiosa de Llíria, a més de tenir una magnífica sonoritat.

Si en el Festival d’Orquestres del passat 30 de març ja ens oferí un excel·lent concert la nostra Orquestra Jove formada exclusivament pels músics unioners que estudien el grau professional i superior, en esta nova ocasió ho farà l’altra orquestra de la Unió, l’Orquestra Simfònica, formada pràcticament pels músics professionals de la nostra societat i que estarà dirigida pel mestre titular, Pascual Cabanes Fabra.  Interpretaran una de les obres més emblemàtiques i emocionants d’estes festes passionistes, Stabat Mater, de Pergolesi, amb la participació com a solistes de Laura Cruz (soprano) i Maria Morellà (mezzosoprano). L’Orquestra Simfònica també interpretarà amb el Cor Social la popular ària per a soprano i cor Laudate Dominum de Mozart, actuant com a solista Eva Paula Bonora (soprano). El concert finalitzarà amb la interpretació d’un dels motets musicals més coneguts de Mozart, Ave Verum Corpus, amb la participació del Cor Social.  

Si en el passat concert de Nadal l’Orquestra Simfònica dirigida per Yaron Traub ja va oferir un programa orquestral molt ambiciós i d’elevada qualitat, en esta ocasió es mostra la importància  d’abraçar tot tipus de repertori com en este cas serà la música sacra, amb obres dels millors compositors clàssics, solistes jòvens però de gran professionalitat i en un auditori únic com és l’església de la Sang. Un conjunt d’ingredients que faran que siga un gran concert.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here