La campanya “Anem al teatre” 2019 acosta als escenaris a més de 3.100 escolars de Llíria

L’alumnat de Primària, ESO i Batxillerat de Llíria està disfrutant de les representacions del programa “Anem al teatre”. Un any més, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Llíria, juntament amb altres municipis, impulsa este cicle que acostarà les arts escèniques a més de 3.100 escolars de la localitat, amb un àmplia varietat d’obres teatrals.

En total, hi ha programades 12 representacions, tant en castellà com en valencià, que serviran per promocionar el teatre en les diferents etapes dels centres educatius del municipi. Hui ha sigut el torn de l’alumnat del segon cicle de Primària, que s’ha convertit en el company d’aventures de les titelles de “La via làctia” de la companyia El Cau de l’Unicorn.

La campanya “Anem al teatre” va començar al mes de març, amb l’obra “Com el pa a l’alcavor” del mag Rubén Aparici i continuarà, durant els pròxims dies, amb les representacions de “Chorpatélicos” del grup Titiriteros de Binéfar, “Xiquetes, que no teniu ni puta idea” d’Indecents; i “Espill” de la companyia Crit que, el pròxim 30 d’abril, tancarà la present edició d’esta iniciativa de promoció del teatre entre els escolars.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here