Nou accident amb un cep de caça de grans dimensions al Caramello

En agost 2018 informaven d’un accident ocorregut al Caramello quan un gos passejava per esta zona, i es va quedar enganxat amb un cep de grans dimensions. De nou, un incident per la mateixa zona i amb les mateixes característiques ha fet que tornen a botar les alarmes en esta zona tan transitada per runners i mascotes. Parlem amb Jesús Cortés Merenciano, que ja ha posat altra denuncia davant el Seprona, perquè ens explique este nou incident.

Dilluns a la vesprada Jesús estava passejant amb el seu gos per la zona del Caramello. A tan sols 50 o 100 metres d’on va sofrir el seu gos l’incident en el mes d’agost 2018, a prop del punt geodèsic i del camp de motocròs, ha tornat a trobar un cep de grans dimensions.

I de nou el gos ha caigut en esta trampa de caça de grans dimensions com l’anterior. «Esta vegada el gosset ha patit menys danys que la vegada anterior, perquè de seguida mon para i jo, vàrem reaccionar, i rapidament tirarem fort del cep quan varen vore que el gos s’havia enganxat. Com no és la primera vegada, reaccionarem més ràpid. Però no pot ser que encara hi haja ceps de grans dimensions per esta zona» lamenta Jesús davant este segon incident.

De nou, les mateixes passes que la vegada anterior, visita al veterinari per vore si el gosset estava bé, visita a la Guàrdia Civil per posar una denúncia. «De nou el Seprona em va cridar dimarts per anar in situ a fer un reconeixement de la zona on va patir el meu gosset l’incident i comprovar si hi ha més ceps amagats en terra» ens explica Jesús.

Només volia donar a conèixer este incident perquè la gent tinga consciència de la desgràcia que pot comportar que un adult o menut caiga en un cep il.legal d’aquestes característiques ha reiterat Jesus  davant este nou incident. El cas ara està en mans del SEPRONA que investigarà qui ha posat i perquè este cep de grans dimensions en una zona tan transitada per corredors, famílies i mascotes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here