Este cap de setmana «ve el diluvio»

La Banda Primitiva estrena el musical “El diluvio que viene” este cap de setmana (6 d’abril, a les 22.30 hores, i el 7 d’abril, a les 18.00 hores). Es tracta d’una coproducció a càrrec del Grup de teatre “El Clarín” i el Teatret de Sant Francesc, que posarà en escena el famós musical italià, que cantaran en directe.

La coproducció està dirigida per Francisco Ibáñez i “promet deixar tot el públic bocabadat amb un muntatge impressionant” explica la vicepresidenta del teatre, Silvia Igual. “Es tracta d’un projecte de col·laboració entre els dos grups teatrals, que ens permetrà presentar un projecte molt visual i atractiu, amb què esperem fer disfrutar els espectadors”.

El grup actoral d’esta coproducció interpretarà el text i les cançons en rigorós directe, cosa que suposa una dificultat afegida per a la representació, encara “que estem molt segurs perquè estem preparant-ho molt intensament i fent moltes hores d’assajos”.

“El diluvio que viene” és un adaptació de musical italià “Aggiungi un posto a tavola”, creat per Pietro Garinei i Sandro Giovannini, estrenat a Itàlia, amb rotund èxit l’any 1974, i adaptat a Espanya, el 1977. L’obra relata la història d’un sacerdot, Silvestre, que rep l’encàrrec de Déu per construir una arca davant l’arribada del segon Diluvi Universal.

 

Les entrades es posaren a la venda el dimarts 12 de març a un preu de 10€ per al públic general; mentre que per als socis del Clarín, el preu serà de 8€ si es presenta un cupó descompte que s’enviarà per correu postal durant esta setmana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here